Zásady cookies (EU)

Tyto Zásady používání souborů cookie byly naposledy aktualizovány dne 08. 01. 2022 a vztahují se na občany a osoby s trvalým bydlištěm v Evropském hospodářském prostoru.

1. Úvod


Naše webové stránky www.operadiversa.cz (dále jen „web“) používají cookies a další související technologie (pro usnadnění jsou všechny technologie označovány jako „cookies“). Cookies také vkládají třetí strany, které jsme zapojili. V níže uvedeném dokumentu vás informujeme o používání cookies na našem webu.

2. Co jsou soubory cookies?


Soubor cookie je malý jednoduchý soubor, který je odeslán spolu se stránkami tohoto webu a uložen prohlížečem na pevný disk počítače nebo jiného zařízení. Informace v nich uložené mohou být vráceny našim serverům nebo serverům příslušných třetích stran během následné návštěvy.

3. Co jsou skripty?


Skript je část programového kódu, který slouží k tomu, aby naše webové stránky fungovaly správně a interaktivně. Tento kód je spuštěn na našem serveru nebo na vašem zařízení.

4. Co je to webový maják?


Webový maják (nebo pixelová značka) je malý, neviditelný kus textu nebo obrázku na webu, který se používá ke sledování provozu na webu. Za tímto účelem jsou různá data o vás ukládána pomocí webových majáků.

5. Cookies


5.1 Technické nebo funkční soubory cookies

Některé soubory cookies zajišťují, že určité části webu fungují správně a že vaše uživatelské preference zůstávají známé. Umístěním funkčních souborů cookies usnadňujeme návštěvu našich webových stránek. Tímto způsobem nemusíte při návštěvě našich webových stránek opakovaně zadávat stejné informace a například položky zůstanou v nákupním košíku, dokud nezaplatíte. Tyto cookies můžeme umístit bez vašeho souhlasu.

5.2 Analytické soubory cookies

Analytické soubory cookies využíváme k optimalizaci webových stránek pro naše uživatele. Pomocí těchto analytických souborů cookies získáme informace o používání našich webových stránek. Žádáme vás o povolení k ukládání analytických souborů cookies.

5.3 Marketingové/Sledovací cookies

Marketingové/sledovací cookies jsou soubory cookies nebo jakákoli jiná forma místního úložiště, které se používají k vytváření uživatelských profilů k zobrazování reklamy nebo ke sledování uživatele na tomto webu nebo na několika webech pro podobné marketingové účely.

5.4 Tlačítka sociálních médií

Na našem webu jsme přidali tlačítka pro propagaci webových stránek (např. „Like“, „pin“) nebo sdílení (např. „Tweet“) na sociálních sítích jako. Tato tlačítka fungují pomocí kusů kódu. Tento kód umisťuje cookies. Tato tlačítka sociálních médií mohou také ukládat a zpracovávat určité informace, takže se vám může zobrazit personalizovaná reklama.

Přečtěte si prohlášení o ochraně osobních údajů těchto sociálních sítí (které se mohou pravidelně měnit) a přečtěte si, co dělají s vašimi (osobními) údaji, které zpracovávají pomocí těchto souborů cookies. Získaná data jsou v maximální možné míře anonymizována.

6. Umístěné cookies


The below list details the cookies used in our website.

CookiePopis
__wpdm_clientNo description
_gaSoubor cookie _ga, nainstalovaný službou Google Analytics, vypočítává údaje o návštěvnících, relacích a kampaních a také sleduje využití webu pro analytický přehled webu. Soubor cookie ukládá informace anonymně a přiřazuje náhodně vygenerované číslo k rozpoznání unikátních návštěvníků.
_gat_gtag_UA_74315493_1Nastaveno Googlem k rozlišení uživatelů.
_gidSoubor cookie _gid nainstalovaný službou Google Analytics ukládá informace o tom, jak návštěvníci používají webovou stránku, a zároveň vytváří analytickou zprávu o výkonu webu. Některá data, která jsou shromažďována, zahrnují počet návštěvníků, jejich zdroj a stránky, které anonymně navštěvují.
Adventní koncert Ensemble Versus

Na koncertě zazní renesanční adventní skladby Heinricha Isaaca, Pierra de Manchicourt, Jeana Moutona, Francisca Guerrera a dalších v podání Ensemble Versus.

Druhou polovinu programu pak obstará sbor Ženáči z Bošovic, v jejichž podání zazní adventní zpěvy ze sbírky Moravské lidové písně Františka Sušila.

Vstupné je dobrovolné.

Adventní koncert Ensemble Versus

V programu pro augustiniánské opatství se setkají skladby 16. století (Jean Mouton, Pierre de Manchicourt, Francisco Guerrero, Annibale Orgas), kde důležitá role náleží i historickým nástrojům (cinky, trombón, dulcián, harfa), a výjimečná duchovní díla 20. a 21. století. Ta zahrnují moteta velikánů francouzské hudby Maurice Duruflé a Francise Poulenca, současného skotského skladatele Jamese MacMillana (jeho Ave Maris stella uvedeme v české premiéře) i nové zhudebnění klíčové části z Vyznání svatého Augustina, které na objednávku sboru napsal brněnský skladatel Ondřej Kyas. 
Sbor doprovodí: Anežka Mišoňová (dulcián a harfa), Barbora Mišoňová (cink), Radovan Vašina (cink), Pavel Novotný (trombón)

Úvodní slovo o Elišce Rejčce pronese Miriam Kolářová, ředitelka Muzea starobrněnského opatství.

V 17:30 možnost prohlídky klášterní knihovny. 

Vstupenky je možné zakoupit zde.

Facebookovou událost najdete zde.

Koncerty proběhnou za všech aktuálně platných podmínek a opatření proti šíření koronaviru COVID-19.

Přejeme vám klidné adventní dny a těšíme se na vás!

Adventní koncert: Kyas, Bryars

Sborové skladby Ondřeje Kyase a Gavina Bryarse

Chrámový koncert: Kyas, Bernáth, MacMillan, Pärt ZRUŠENO

2O. října, 19.00, kostel sv. Augustina na Kraví hoře

Nový program koncertu:

Ondřej Kyas: Introitus pro smyčce (2013) 7′

Arvo Pärt: Festina lente pro harfu a smyčce (1986/1990) 7′

Luboš Bernáth: Lauda Sion pro smyčce (2015) 12′

Arvo Pärt: Summa pro smyčcový orchestr (1977/1991) 6′ ČESKÁ PREMIÉRA

James MacMillan: Seraph pro trubku a smyčce (2010) 15′ ČESKÁ PREMIÉRA

Vstupenky k dostání v předprodeji sítě GoOut nebo v místě konání před začátkem akce, (150 plné / 80 snížené)

Concerto per KMS

První orchestrální koncert diversního podzimu vzdává hold dosud aktivnímu Klubu moravských
skladatelů
, od jehož založení 17. září uběhne sto let. Klub byl roku 1922 ustanoven jako spolek
sdružující hudební skladatele, interprety, publicisty, teoretiky a propagátory soudobého hudebního
umění. Program se proto v tomto duchu sestává výhradně z děl skladatelů spjatých s Klubem
v různých rovinách – Pavla BlatnéhoDalibora SpilkyOsvalda Chlubny a Karla Husy. Koncert, jehož
konání bylo již třikrát odloženo, se uskuteční v prostorách secesní vily Löw-Beer, odkud soubor
doposud pouze streamoval. Svou dramaturgií navíc částečně spadá do souborové linie hudebních
inventur, které jsou v diversním pojetí tradičně věnovány méně provozovaným nebo na objednávku
souboru vytvořeným skladbám tuzemských skladatelů.

CONSENTYouTube nastavuje tento soubor cookie prostřednictvím vložených videí youtube a registruje anonymní statistické údaje.
cookielawinfo-checkbox-funkcniSoubor cookie je nastaven na základě souhlasu s cookie GDPR k zaznamenání souhlasu uživatele pro soubory cookie v kategorii „Funkční“.
cookielawinfo-checkbox-nezbytneTento soubor cookie je nastaven pluginem GDPR Cookie Consent. Cookies slouží k uložení souhlasu uživatele s cookies v kategorii „Nezbytné“.
cookielawinfo-checkbox-ostatniTento soubor cookie je nastaven pluginem GDPR Cookie Consent. Cookie se používá k uložení souhlasu uživatele s cookies v kategorii „Ostatní".
cookielawinfo-checkbox-reklamniNo description
cookielawinfo-checkbox-statistickeTento soubor cookie je nastaven pluginem GDPR Cookie Consent. Soubor cookie se používá k uložení souhlasu uživatele s používáním souborů cookie v kategorii „Analitické“.
cookielawinfo-checkbox-vykonostniTento soubor cookie je nastaven pluginem GDPR Cookie Consent. Cookie se používá k uložení souhlasu uživatele s cookies v kategorii „Výkonnostní“.
CookieLawInfoConsentSoubor cookie je nastaven pluginem GDPR Cookie Consent a používá se k uložení, zda uživatel souhlasil nebo nesouhlasil s používáním souborů cookie. Neukládá žádné osobní údaje.
Diversa Quartet: Point Nemo

První koncert nově sestaveného smyčcového kvarteta, skládajícího se z vedoucích nástrojových
sekcí diversního smyčcového orchestru, reaguje na nedostatek recentní kvartetní tvorby v tuzemském
hudebním provozu. Nová komorní linie proto stínuje dosavadní dramaturgické snažení souboru, tedy
usilování o vznik posluchačsky zajímavých programů bez banálních nebo notoricky známých kusů a
nutnosti vřazení do proudu soudobé vážné hudby. Program v tomto duchu přináší světovou premiéru díla
kmenového autora Ondřeje Kyase, vrcholné komorní dílo Miloslava Ištvana a českou premiéru
novinky estonského skladatele Tõnu Kõrvitse, jehož dílo dalo název celému koncertu.

Dotyky. Za zrkadlom

Koncert s názvem Dotyky. Za zrkadlom je první ze dvou plánovaných recitálů, na kterém sólista Milan Paľa představí stejnojmennou skladbu Adriána Demoče. Nejde zdaleka o první skladbu, která vznikla díky přátelství těchto dvou slovenských umělců. Téměř hodinovou kompozici již Milan Paľa v roce 2020 nahrál (v nakladatelství PAVLÍK RECORDS vyšla v roce 2021), naživo však teď zazní ve světové premiéře. Skladbu charakterizuje především křehkost, slyšet v ní lze také citlivou dynamiku, velmi proměnlivé metrum nebo třeba flažolety využívající mikrotonality.

V rámci koncertu pokřtí zmiňované CD brněnský skladatel Pavel Zemek Novák.

Drábek | Kyas: Everyman čili Kdokoli & Leviatan

Dvě komorní hry s písněmi o životě, cestě, touze a smrti.

Hrají: Jiří Bartoň, Otakar Blaha, Kateřina Veselá, Přemysl Hnilička, Tomáš Studený, Jarmila Šraňková – klavír, Iva Kalusová – violoncello, Jiří Rohel – klarinet

Emmertova 25. symfonie na Svatováclavském hudebním festivalu

Duchovní skladby Františka Gregora Emmerta a Arvo Pärta

Sólisté Milan Paľa a Marek Paľa, Jarmila Balážová, diriguje Marián Lejava

Program

Arvo Pärt (1935): Fratres pro housle, smyčce a bicí

František Gregor Emmert (1940–2015): Žalmové písně pro mezzosoprán a varhany (výběr)

František Gregor Emmert: Symfonie č. 25 pro violu, varhany, mezzosoprán a smyčce

více na stránkách festivalu

Ensemble Versus a Capella Ornamentata na festivalu Hudba Znojmo

Hudba ze znojemských archivů: Mše Super undique flammatis Jacoba Handla Galla (1580) a chorální letniční proprium z louckého graduálu (1499)

Více na: https://www.hudbaznojmo.cz/

Ensemble Versus na festivalu FORFEST

Na koncertě zazní česká duchovní tvorba 20. a 21. století, od autorů Petra Ebena, Františka Fialy, Antonína Tučapského, Ondřeje Kyase a dalších. Varhany: Ondřej Múčka. Koncert v rámci festivalu soudobého duchovního umění FORFEST.

Ensemble Versus na festivalu Hudba na soutoku

8. září 2019 v 19.00, kostel Panny Marie Růžencové, České Budějovice

Missa Super Undique flammatis a 7 Jacoba Handla Galla a mariánská moteta Josquina Desprez

V rámci festivalu staré hudby Musica ad confluentem / Hudba na soutoku

Ensemble Versus na Hudebním festivalu Znojmo

17. července 2020, 18:00, kostel Nanebevzetí Panny Marie a svatého Václava, Znojmo-Louka

17. července 2020, 19:30, kaple sv. Václava, Znojmo

Chorální zpěvy z Louckého graduálu (1499) v konfrontaci s díly 17. století na nesmírně cenné historické varhany bývalého klášterního kostela v Louce u Znojma. Odtud se program přesune do znojemské kaple sv. Václava, kde zazní renesanční moteta Thomase Stoltzera, který se roku 1526 utopil v Dyji poblíž Znojma, a „knížete hudebníků” Josquina Desprez (z. 1521) v podání vokálního kvintetu, cinku a trombónů.

Ensemble Versus, sbormistr Vladimír Maňas

varhany Ondřej Múčka

Další informace a předprodej vstupenek na webu festivalu.

Ensemble Versus ve Šlapanicích

Na benefičním koncertě zazní česká duchovní tvorba 20. a 21. století, od autorů Petra Ebena, Františka Fialy, Antonína Tučapského, Ondřeje Kyase a dalších. Varhany: Ondřej Múčka. Benefiční koncert pro Lékaře bez hranic.

Ensemble Versus: Josquin a jeho následovníci

23. září 2020, 20.00, kapitulní síň augustiniánského opatství na Starém Brně
DESPREZ – DE LA HELE – FEVIN – VAN WEERBEKE
Renesanční moteta jako klenoty i vzory další tvorby

Slavná moteta Josquina Desprez (Ave Maria, Praeter rerum seriem) a parodické mše renesančních skladatelů: Missa Ave Maria Anthoine de Fevin a Missa Praeter rerum seriem George de la Hele spolu s díly Heinricha Isaaca a Gaspara van Weerbeke.

Vstupné dobrovolné.

Ensemble Versus: Moteta Thomase Stoltzera a Josquina Des Prez

PROGRAM

Thomas Stoltzer: Benedicam Dominum in omni tempore
Benedicam Dominum - Venite filii, audite me - Oculi Domini super iustos - Clamaverunt iusti

Josquin Desprez: Ave Maria, Virgo serena 

Thomas Stoltzer: Ave Maris stella alternatim 

Thomas Stoltzer: O admirabile commercium 

Thomas Stoltzer: Herr, wie lang willst du mein sogar vergessen? 

Josquin Desprez: Stabat Mater dolorosa
Stabat Mater - Eia Mater

Josquin Desprez: Gaude Virgo

OBSAZENÍ
Na základech komorního sboru Versus (z latinského versus, tj. směrem k, do, obrat, otáčení, brázda, řádka, řada, verš), který v Brně působí od roku 2009 pod vedením Vladimíra Maňase, vznikl pro uvedení Stoltzerových a Josquinových motet vokální kvintet. Role uměleckého vedoucího je v tomto případě spíše organizační, protože z hlediska interpretačního pojetí jde o společné dílo zkušených hudebníků, pedagogů a sbormistrů. Kombinace cinku a trombónů je využitá nejen k podpoře zpěvních hlasů, ale také k odlišení vnitřních částí jednotlivých motet.

Ensemble Versus, komorní sbor pro duchovní hudbu
Ivana Píchová a Magdalena Dostálová, discantus
Ondřej Múčka j. h., altus 
Vladimír Maňas, tenor
Libor Skokan, bassus
Radovan Vašina, cink
Pavel Novotný a Eduard Tichý, trombon

Grobiáni

Cyklus minioper: PrstenMartina Kuxe a Venduly Borůvkové, Slib Maria Buzziho a téže libretistky a konečně Dorotčiny námluvy dua Ondřej Kyas a Pavel Drábek uvedeme na THEATRUM KUKS 2022. Expresivní název „Grobiáni“, jehož význam není v případě cyklu tří minioper spojen s tématem hrubosti, ale spíše s obhroublými skutky, které si mezi sebou lidé provádí často pro pobavení, je inspirován historickými příběhy o šejdířích a podvodnících.

Grobiáni

Martin Kux a Vendula Borůvková: Prsten

Mario Buzzi a Vendula Borůvková: Slib

Ondřej Kyas a Pavel Drábek: Dorotčiny námluvy

Grobiáni

Cyklus minioper: Prsten Martina Kuxe a Venduly Borůvkové, Slib Maria Buzziho a téže libretistky a konečně Dorotčiny námluvy dua Ondřej Kyas a Pavel Drábek uvedeme na Divadelním festivalu Mikulov – Moravský Parnas Johanna Georga Gettnera. Expresivní název „Grobiáni“, jehož význam není v případě cyklu tří minioper spojen s tématem hrubosti, ale spíše s obhroublými skutky, které si mezi sebou lidé provádí často pro pobavení, je inspirován historickými příběhy o šejdířích a podvodnících.

Grobiáni (první repríza)

První repríza tří úspěšných autorských minioper v brněnském Buranteatru. Více informací k představení zde.

Vstupenky k dostání na stránkách divadla zde.

Grobiáni v zámeckém divadle ve Valticích

Ensemble Opera Diversa přiváží grobiánské miniopery do unikátního barokního divadla valtického zámku.

Vstupné 150 Kč plné, 80 Kč snížené. Vstupenky možno zakoupit zde nebo na pokladně zámku Valtice či přímo před představením v zámeckém divadle.

Horrorroperry

Hudební inventura

Další z diversních koncertů náležících do linie hudebních inventur, v rámci nichž se soubor tradičně věnuje (znovu)objevování a objednávání skladeb domácích autorů, nabízí konfrontaci až tří skladatelských generací. Vůči dílům v Kanadě žijícího Rudolfa Komorouse (1931) a brněnského autora Pavla Slezáka (1941) zazní skladby Radima Bednaříka (1979), jehož Fantazie č. 2 vznikla na objednávku souboru, a jeho žačky Terezy Opálkové (1998). Instrumentačním pojítkem koncertu je využití cimbálu jako sólového nástroje. Na závěr letošního orchestrálního provozu Ensemble Opera Diversa tedy zazní celkově tři světové a jedna tuzemská premiéra.

Hudební inventura 2019: Zámečník, Novák, Emmert, Hartmann

Hudební inventura je tradičně věnována málo známým dílům nejen českých skladatelů, tentokráte s připomínkou výročí let 1939/1969.

Hudební nešpor v Blahoslavově domě

Duchovní hudba pozdní renesance a raného baroka. Typičtí středoevropští autoři, známí (Lasso, Handl) i neznámí (Lechner, Zangius, Nucius) v konfrontaci s italskými skladateli (Gesualdo, Buonamente, Castello, Marini). Spolu s komorním sborem Versus účinkuje soubor historických nástrojů Castella in Aria (cink, housle, violy da gamba, teorba, trombón, cembalo).

Jsem kněžna bláznů (festival Opera 2020)

7. února 2020 v 19.00, Divadlo Komedie, Praha

Komorní opera o Boženě Němcové ve své pražské premiéře/derniéře v rámci festivalu hudebního divadla Opera 2020.

Vstupenky k dostání na stránkách festivalu zde.

Klavírní recitál Kristýny Znamenáčkové

30. června 2020 v 19.00, Křišťálová sál Staré radnice, Brno

JAROSLAV JEŽEK

CHARLES KOECHLIN

FREDERICO MOMPOU

BOHUSLAV MARTINŮ

Předprojdej vstupenek:
https://goout.net/cs/listky/klavirni-recital-kristyny-znamenackove/gurg/




Koncert s Ivou Bittovou – ZRUŠENO

7. května 2020, Reduta (Mozartův sál), 19.00
Koncert s Ivou Bittovou

Vojtěch Dlask: Vlny podle Karla Miloty (2006/2018)
Wojciech Kilar: Orawa pro smyčce
Luciano Berio: Folk Songs pro mezzosoprán a instrumentální ansámbl
 (1963–1964)

mezzosoprán a housle Iva Bittová
akordeon Žaneta Vítová
OK Percussion Duo
diriguje Gabriela Tardonová

Vtupenky k dostání v předprodeji Ndb.

Koncert s Alicí Rajnohovou

Program:
Paul Hindemith: Fünf Stücke für Streichorchester (1927)

Sláva Vorlová: Koncert pro basklarinet, klavír a smyčce (1961)

Eniojuhani Rautavaara: Canto III (1972)

Alfred Schnittke: Koncert pro klavír a smyčce (1979)

Koncert s Vilémem Veverkou

4. března 2020, Reduta (Mozartův sál), 19:00
Koncert s Vilémem Veverkou 

Silvestrov, Dlask, Karabic, Kyas/Haas

Odkaz na stránku s koncertem.

Vstupenky k dostání v předprodeji NdB.

hoboj Vilém Veverka
diriguje Robert Kružík

LABSKÉ HORRORROPERRY

Obnovená premiéra minioperního cyklu LABSKÉ HORRORROPERRY
Smějící se hlava (kantáta) – Labe (hydrologická árie) – Mluvící dobytek (opera)

hudba: Ondřej Kyas

libreto: Pavel Drábek

režie: Kateřina Reichová

Hrají: Hana Kuželová, Veronika Chlebková, Jakub Tuček, Vladimír Jindra, Zdeněk Nečas, Jiří Žouželka, Pavel Slivka
a kvartet EOD

Labské horrorroperry

Milovaný i obávaný cyklus minioper s názvem Mluvící dobytek a tajemné kosti napsali dvorní diversní autoři skladatel Ondřej Kyas a libretista Pavel Drábek na motivy povídek Huberta Krejčího a Aleše Rolečka podle strašidelných legend a pověstí Pardubicka, Polabí a zejména tajemné Kunětické hory.

Labské horrorroperry

Milovaný i obávaný cyklus minioper s názvem Mluvící dobytek a tajemné kosti napsali dvorní diversní autoři skladatel Ondřej Kyas a libretista Pavel Drábek na motivy povídek Huberta Krejčího a Aleše Rolečka podle strašidelných legend a pověstí Pardubicka, Polabí a zejména tajemné Kunětické hory.

Labské horrorroperry

Minioperní cyklus autorů Ondřeje Kyase a Pavla Drábka v režii Kateřiny Křivánkové.

Vstupenky k dostání na portále GoOut.

Labské horrorroperry – ZRUŠENO

Lenka Nota│Olga Sommerová: JSEM KNĚŽNA BLÁZNŮ

Komorní opera o Boženě Němcové skladatelky Lenky Noty na libreto dokumentaristky Olgy Sommerové.

Brněnská derniéra

Leoš Janáček: Šárka (1887)

Šárka (1887) v instrumentaci Ondřeje Kyase pro komorní orchestr, režie Kristiana Belcredi, scéna Sylva Marková, sbormistr Katarína Duchoňová, diriguje Gabriela Tardonová Obsazení Šárka: Iveta Jiříková Ctirad: Dušan Růžička Přemysl: Roman Hoza Lumír: Pavel Valenta

M. Duruflé: Requiem

Liturgické provedení (v rámci mše) v podání Ensemble Versus a varhaníka Ondřeje Múčky. Provedení je navíc součástí diversního Dušičkového diptychu, který o pár dní dříve, 30. října, doplní recitál manželů Paľových ve vile Stiassni s názvem Pokánie.

7. Souhlas


Když poprvé navštívíte náš web, ukážeme vám vyskakovací okno s vysvětlením o cookies. Jakmile kliknete na „Uložit předvolby“, souhlasíte s používáním kategorií souborů cookies a pluginů, které jste vybrali v rozbalovací nabídce, jak je popsáno v tomto prohlášení o souborech cookies. Používání cookies můžete zakázat pomocí svého prohlížeče, ale mějte na paměti, že naše webové stránky již nemusí fungovat správně.

8. Vaše práva týkající se osobních údajů


Pokud jde o vaše osobní údaje, máte následující práva:

  • Máte právo vědět, proč jsou vaše osobní údaje potřebné, co se s nimi stane a jak dlouho budou uchovány.
  • Právo na přístup: Máte právo na přístup k vašim osobním údajům, které jsou nám známy.
  • Právo na opravu: Máte právo doplnit, opravit, odstranit nebo zablokovat vaše osobní údaje, kdykoli budete chtít.
  • Pokud nám udělíte souhlas se zpracováním vašich údajů, máte právo tento souhlas odvolat a nechat vaše osobní údaje smazat.
  • Právo na přenos vašich údajů: Máte právo vyžádat si od správce všechny vaše osobní údaje a v celém rozsahu je předat jinému správci.
  • Právo na námitku: proti zpracování vašich údajů můžete namítat. Řídíme se tím, pokud neexistují oprávněné důvody ke zpracování.

Pro uplatnění těchto práv nás prosím kontaktujte. Podívejte se prosím na kontaktní údaje ve spodní části tohoto prohlášení o cookies. Máte-li stížnost na to, jak nakládáme s vašimi údaji, rádi bychom se o tom dozvěděli, ale máte také právo podat stížnost kontrolnímu orgánu (Úřadu pro ochranu osobních údajů).

9. Povolení/zakázání a odstranění cookies


Pomocí internetového prohlížeče můžete automaticky nebo ručně mazat soubory cookies. Můžete také určit, že některé soubory cookies nemusí být umístěny. Další možností je změnit nastavení internetového prohlížeče tak, aby se vám při každém uložení souboru cookies zobrazila zpráva. Další informace o těchto možnostech naleznete v Nápovědě vašeho prohlížeče.

Vezměte prosím na vědomí, že náš web nemusí fungovat správně, pokud jsou deaktivovány všechny cookies. Pokud cookies smažete ve svém prohlížeči, budou znovu umístěny po vašem souhlasu, když znovu navštívíte naše webové stránky.

10. Kontaktní údaje


V případě dotazů nebo komentářů ohledně našich zásad týkajících se souborů cookies a tohoto prohlášení nás prosím kontaktujte pomocí následujících kontaktních údajů:

Ensemble Opera Diversa, z.s.
U Parku 71, 683 54 Bošovice

Web: https://www.operadiversa.cz
Email: ensemble@operadiversa.cz

Tyto zásady cookies byly synchronizovány s cookiedatabase.org dne 8. 1. 2022